Recept 05 (0 stemmen)

Tex-mex gazpacho

Dit is een recept van

tijd
150 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen, snij ze in blokjes en kook ze 8 min in de kippenbouillon met de dille. Breng op smaak met peper en zout. Voeg er de maïs bij en laat 2 min zacht sudderen. Schep de maïskorrels eruit en laat ze afkoelen. Schep 2,5 dl bouillon uit de pot en zeef ze. Schil de komkommers snij ze met de paprika in kleine blokjes. Meng de yoghurt en de kruiden. Voeg er de gezeefde bouillon en het citroensap aan toe. Doe alles in een slakom en voeg er de blokjes komkommer, paprika en aardappel bij. Roer er de fijngehakte dille door en kruid met peper en zout. Zet de soep 2 u in de koelkast. Besprenkel met olijfolie en dien op.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie