Recept 55***** (1 stem)

Terrine van haas

Dit is een recept van

tijd
120 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Hoge moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Haal al het vlees door de vleesmolen.
  2. Meng het vlees met de suiker, cognac, Cinzano en kruid met peper en zout.
  3. Stort het mengsel in een terrine. Dek af met aluminiumfolie.
  4. Verwarm de oven voor op 180°C.
  5. Zet de terrine in een bain-marie en schuif dit samen in de oven. Laat 1 uur en 45 minuten bakken.
  6. Laat afkoelen. Versnijd vervolgens de terrine in plakken.
  7. Bij deze koude terrine past een garnituur van veldsla, gelei van kweepeer, toast, julienne van witloof of knolselder en gehalveerde en ontpitte kersen.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?