Recept 35*** (2 stemmen)

Tempura van kabeljauw met sojadip

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vis

tijd
20 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Bereidingswijze

  1. Meng het water met de Maïzena en laat dit een halfuurtje staan. Snij de kabeljauw in stukjes van ongeveer 2 centimeter. Snij de korianderblaadjes grof. Meng de wasabi met de sojasaus en voeg de koriander hieraan toe. Kruid de stukjes vis met zout en peper en haal ze door het Maïzenabeslag. Bak ze per tien stukjes krokant in de Solo Frituur olie. Serveer de tempura op kleine bordjes en dip ze naar hartelust in de sojasaus!

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?