Tartiflette

2 (2)
65 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 200 °C.
  2. Snijd het spek in reepjes. Houd 4 plakjes opzij voor de afwerking. Pel en plet de knoflook. Pel en snipper de sjalot fijn.
  3. Stoof het spek aan in de pan. Voeg de ui, knoflook en rozemarijnblaadjes toe.
  4. Snijd de aardappelen in plakjes. Snijd de kaas in blokjes meng ze onder de aardappelen en de gebakken spekreepjes. Verdeel dit mengsel over 4 kleine ovenschaaltjes.
  5. Meng de witte wijn met de Solo Crèmefine Patisserie en verdeel over de schaaltjes. Zet de tartiflettes ca. 45 minuten in de hete oven. Leg er net voor het einde van de gaartijd de 4 plakjes spek bovenop en schuif de schaaltjes nog kort onder de hete grill.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?