Recept 05 (0 stemmen)

Tartaartje ossobuco

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Mediterraans genieten

tijd
40 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel de ui en de knoflook. Snijd de ui in halve ringen en snipper de knoflook. Maak de bleekselder schoon en snijd de stengels in reepjes. Was de tomaten, halveer ze, snijd de harde stukje van het kroontje weg en snijd de helften in stukjes. Was de sinaasappel onder stromend water schoon en rasp de oranje schil dun af. Pers de helft van de vrucht uit.
  2. Verhit anderhalve eetlepel van de Becel Original in een braadpan en fruit de ui met de knoflook 3 minuten. Bak de bleekselder 5 minuten mee. Voeg de tomaatstukjes, de sinaasappelzeste, het sap, halve dl heet water, de oregano en peper naar smaak toe en breng alles aan de kook. Stoof de groenten in ca. 20 minuten helemaal gaar.
  3. Kook intussen de farfalle pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Bestrijk de tartaartjes met halve eetlepel Becel en rooster ze in een hete grillpan in 4 tot 5 minuten aan beide kanten bruin en vanbinnen rosé.
  4. Verdeel de vlinderpasta over de borden, leg het tartaartje erbij en schep er de bleekselder-tomatensaus op.

Ingrediëntenvoor 2 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie