Ingrediënten voor 8 personen

Bereidingswijze

  1. Nodig: 200 gr zalm, fujngehakte ui, enkele kapperjes, fijgehakte augurk, peper uit de molen, worcestersaus, enkele druppels limoensap, olijfolie, zout
  2. Maken kort voor het gebruik! Zalm fijnhakken en mengen met al de ingrediënten, op hapjes lepels leggen en garneren met een plukje dille.
  3. De zalm zeker niet malen!!!

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door megamindy op 28 december 2010 om 22u30

Bedankt hoor Monique! Kzal het u weten te zeggen of het in de smaak gevallen is. Heb alles opgeslagen in mijn receptenschriftje. Vdweek zal ik zelf eerst es voor proefkonijn spelen. Hihi;

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?