Recept 55***** (2 stemmen)

tartaar van zalm

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Nodig: 200 gr zalm, fujngehakte ui, enkele kapperjes, fijgehakte augurk, peper uit de molen, worcestersaus, enkele druppels limoensap, olijfolie, zout
  2. Maken kort voor het gebruik! Zalm fijnhakken en mengen met al de ingrediënten, op hapjes lepels leggen en garneren met een plukje dille.
  3. De zalm zeker niet malen!!!

Ingrediëntenvoor 8 personen

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door megamindy op 28 december 2010 om 21u30

Bedankt hoor Monique! Kzal het u weten te zeggen of het in de smaak gevallen is. Heb alles opgeslagen in mijn receptenschriftje. Vdweek zal ik zelf eerst es voor proefkonijn spelen. Hihi;

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie