Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snipper de zalm klein, en meng met de gesnipperde sjalotten, 2 lepels bieslook en enkele druppels citroensap.Meng de boursin met de room, citroen, peper en zout.Maak een dressing met de dragon, kervel en bieslook, olijfolie en azijn, breng de zalm in een dreseerring op de borden en leg er een lepeltje kruidenmengeling op.Fantaseer de boursinsaus er rond.
  2. Smakelijk!

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door megamindy op 27 december 2010 om 18u15

hoi Monique, klinkt lekker. Er zitten er wel een paar aan de feesttafel bij mij die geen gerookte zalm lusten. Heb je soms een alterntief voor de gerookte zalm. Alvast bedankt en tot kooks. Grtz vn megamindy

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?