Ingrediënten voor 4 personen
- 250 g tonijnsteak
- 100 g gerookte zalm
- 100 g grijze garnalen
- 4 schalotjes
- 1/2 rode paprika
- 25 g pijnboompitten
- 25 g bieslook
- 50 g parmesan
- 1 parmesanstik
- 50 g rucola
- 1 dl olijfolie
Bereidingswijze
- rooster de pijnboompitten in een scheutje olijfolie
- hak tonijnsteak, gerookte zalm, schalotjes, rode paprika, bieslook, geroosterde pijnboompitten en rucola in kleine stukjes;
- kruid met peper en zout
- voeg gemalen parmesankaas toe, en overgiet met olijfolie;
- meng het geheel onder mekaar;
- Schik in kleine schaaltjes en laat koelen gedurende een uurtje in de koelkast;
- Versier met enkele blaadjes rucola en schilfers parmensan.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?