Recept 35*** (7 stemmen)

Tartaar van roodbaars

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
35 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pers de citroenen.
  2. Was de bieslook, droog hem en snipper hem fijn.
  3. Snij de roodbaars en de zalm in heel kleine blokjes.
  4. Doe de visblokjes in een diepe schotel.
  5. Voeg de gesnipperde bieslook, peper en zout toe.
  6. Giet het citroensap over de vis en meng alles goed.
  7. Verdeel de tartaar van roodbaars en zalm over zes coupes en zet ze 20 minuten in de koelkast.
  8. Dien de coupes heel koud op, versierd met zalmeieren en fijne schijfjes limoen.
Tip

Serveer er sneetjes geroosterd brood bij.

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Solo op 05 november 2012 om 18u19

Je kan dit recept ook maken met een combinatie van rauwe en gerookte zalm, maar anders zijn makreel of haring ook lekker. Succes ermee!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie