Tartaar van roodbaars

7 (7)
35 min
Lage moeilijkheid

Bereidingswijze

  1. Pers de citroenen.
  2. Was de bieslook, droog hem en snipper hem fijn.
  3. Snij de roodbaars en de zalm in heel kleine blokjes.
  4. Doe de visblokjes in een diepe schotel.
  5. Voeg de gesnipperde bieslook, peper en zout toe.
  6. Giet het citroensap over de vis en meng alles goed.
  7. Verdeel de tartaar van roodbaars en zalm over zes coupes en zet ze 20 minuten in de koelkast.
  8. Dien de coupes heel koud op, versierd met zalmeieren en fijne schijfjes limoen.

Tip

Serveer er sneetjes geroosterd brood bij.

Advertentie

Reacties (4)

Gepost door Solo op 05 november 2012 om 18u19

Je kan dit recept ook maken met een combinatie van rauwe en gerookte zalm, maar anders zijn makreel of haring ook lekker. Succes ermee!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?