Recept 15* (1 stem)

Tarbot in witbier met Gandaham

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Benodigdheden: voor 4 personen
  2. 4 stukken tarbot, 8 plakjes Gandaham, 1 bundel asperges, 1 fles witbier, olijfolie, 2 dl room, platte peterselie.
  3. Bereiding:
  4. Wikkel de stukken tarbot in een plakje Gandaham en plaats ze in een ovenschotel. Snijd de asperges in stukken en schik ze naast de tarbot. Overgiet de schotel met witbier en wat olijfolie en plaats 25 minuten in een oven van 180°C. Laat het kookvocht van de ovenschotel koken met de room. Houd ondertussen de tarbot en de asperges warm. Serveer de tarbot op een bedje van asperges en oversaus. Versier met de platte peterselie.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie