Altijd weten wat je gaat eten?
tarbot en papilotte
Bereidingswijze
- spoel de visfilets af en dep ze droog en bestrooi met peper en zout.
- verwarm de oven voor.
- was de groenten en snijd ze in reepjes en ringetjes samen met de champignons.
- meng de boter met dille en sjalot tot een gladde massa en breng op smaak met pezo. en citroen.
- smeer de aluminiumfolie in met het dillemengsel.
- rangschik hierop de groenten, de garnaaltjes en wat visfond of wijn.
- leg de tarbot erboven op en bestrooi met de overige groenten en een stukje boter.
- vouw de folie dicht en gaar deze papilotte in de oven op 180 graden 20 minuten
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?