tapashapje met tomaat en kaasfondue

Ingrediënten voor 4 personen

  • 1 rol polenta(kant en klaar) van ong 500gr
  • 1 eetl boter en 4 schijven ham
  • 2 grote tomaten en 400 gr kant en klare kaasfondue
  • 1 beetje paparikapoeder

Bereidingswijze

  1. Snijd de rol polenta in 12 schijven van ca. 1.5 cm dik en bak ze eventueel kort aan in een braadpan. Leg ze vervolgens op een beboterd bakblik of op 4 vuurvaste borden. Halveer de hamschijven of steek ze met een rond steekvormpje uit en leg ze op de polentaschijven. Snijd de tomaten in plakjes en leg ze op de ham, strooi er wat verse peper overheen. Smeer de fondue over de maïskoekjes uit en kruid ze met paprikapoeder. Bak ze in de oven gedurende 20 minuten bij 200 °C goudbruin. Dien de maïskoekjes op met een salade.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?