Recept 55***** (2 stemmen)

tapashapje met tomaat en kaasfondue

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de rol polenta in 12 schijven van ca. 1.5 cm dik en bak ze eventueel kort aan in een braadpan. Leg ze vervolgens op een beboterd bakblik of op 4 vuurvaste borden. Halveer de hamschijven of steek ze met een rond steekvormpje uit en leg ze op de polentaschijven. Snijd de tomaten in plakjes en leg ze op de ham, strooi er wat verse peper overheen. Smeer de fondue over de maïskoekjes uit en kruid ze met paprikapoeder. Bak ze in de oven gedurende 20 minuten bij 200 °C goudbruin. Dien de maïskoekjes op met een salade.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie