Recept 55***** (6 stemmen)

Tapas van noten, roquefort en peer

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vega

tijd
25 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil en ontpit de peren.
  2. Laat de Solo met de suiker en de peren in een pan op een zacht vuur licht karameliseren.
  3. Plet de kaas met de Solo Vloeibaar en de gehakte noten tot een gladde pasta.
  4. Smeer over de sneetjes brood en schik een stukje peer op ieder.
  5. Werk af met vers gemalen peper.

Ingrediëntenvoor 6 personen

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Solo op 18 juni 2013 om 14u03

Weer een leuke tip! Dankjewel!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?