Recept 05 (0 stemmen)

Tajine rundsvlees

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

TAJINE

tijd
90 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijdt het vlees in stukjes en snipper de ui of sjalot
  2. Verwarm de olie in de tajine en bak het vlees met peper, gember, saffraan en wat zout gedurende 10 min op halfhoog vuur
  3. Voeg ui (of sjalot) en koriander toe en bak dit al omscheppend een paar minuten mee. Voeg zoveel warm water toe dat het vlees onderstaat. Voeg ook bouillonketeltje vlees toe. Doe het deksel erop en laat 30 min stoven
  4. Maak venkel schoon en snijd in grove stukken. Verdeel de venkel en de erwtjes over het vlees. Lepel het stoofvocht erover en bestooi met wat zout. Laat 45 min garen
Tip

Dien op met couscous

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie