Recept 45**** (5 stemmen)

Tagliatelli met Tijgergarnalen à la Philadelphia

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing. Verhit ondertussen de olie in een pan en sauteer de tijgergarnalen 3-4 minuten.
  2. Voeg de currypasta, de wijn en de tomaten toe en laat nog 3-4 minuten pruttelen. Roer er vervolgens de Philadelphia en de koriander door en warm alles goed op.
  3. Laat de pasta uitlekken en dien op met de garnalensaus.
  4. TIP: Als u bevroren tijgergarnalen gebruikt, kunt u ze best voor gebruik ontdooien. De saus smaakt even lekker bij noedels of rijst als bij pasta.
  5. Voedingstip: U kunt het zoutgehalte verminderen door de garnalen te vervangen door gekookte kip of groenten naar keuze. Iets minder currypasta gebruiken, helpt ook.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?