Tagliatelli met Tijgergarnalen à la Philadelphia

Ingrediënten voor 4 personen

  • 300 gram tagliatelle
  • 100 gram Philadelphia Light
  • 1 eetlepel olie
  • 350 gram gekookte tijgergarnalen (gekoeld of bevroren)
  • 2 theelepels Thaise rode currypasta
  • 2 eetlepels droge witte wijn
  • 400 gram tomatenstukjes
  • Een handvol gehakte korianderblaadjes

Bereidingswijze

  1. Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing. Verhit ondertussen de olie in een pan en sauteer de tijgergarnalen 3-4 minuten.
  2. Voeg de currypasta, de wijn en de tomaten toe en laat nog 3-4 minuten pruttelen. Roer er vervolgens de Philadelphia en de koriander door en warm alles goed op.
  3. Laat de pasta uitlekken en dien op met de garnalensaus.
  4. TIP: Als u bevroren tijgergarnalen gebruikt, kunt u ze best voor gebruik ontdooien. De saus smaakt even lekker bij noedels of rijst als bij pasta.
  5. Voedingstip: U kunt het zoutgehalte verminderen door de garnalen te vervangen door gekookte kip of groenten naar keuze. Iets minder currypasta gebruiken, helpt ook.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?