Recept 45**** (5 stemmen)

Tagliatelli met Tijgergarnalen à la Philadelphia

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing. Verhit ondertussen de olie in een pan en sauteer de tijgergarnalen 3-4 minuten.
  2. Voeg de currypasta, de wijn en de tomaten toe en laat nog 3-4 minuten pruttelen. Roer er vervolgens de Philadelphia en de koriander door en warm alles goed op.
  3. Laat de pasta uitlekken en dien op met de garnalensaus.
  4. TIP: Als u bevroren tijgergarnalen gebruikt, kunt u ze best voor gebruik ontdooien. De saus smaakt even lekker bij noedels of rijst als bij pasta.
  5. Voedingstip: U kunt het zoutgehalte verminderen door de garnalen te vervangen door gekookte kip of groenten naar keuze. Iets minder currypasta gebruiken, helpt ook.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?