Ingrediënten voor 4 personen
- 250 G TAGLIATELLI
- 500 G MASCARPONE GALBANI
- 1 POTJE ROOM
- 1 BOL BROCCOLI
- 500 G GEROOKTE SPEKBLOKJES
- 1 GROENTEBLOKJE
- PEPER / ZOUT
Bereidingswijze
- Kook de tagliatteli met een groentebouillonblokje
- Stoom de broccoli gaar
- Bak de gerookte spekblokjes in een grote kookpot voeg de broccoli toe als hij gaar is en laat 5 min mee bakken tot deze ook wat bruin is
- Voeg de room toe en de mascarpone roer goed en kruid met peper en zout naar believe
- Als de tagliatelli gaar is even uitlekken en bij de saus voegen
- Zéér kindvriendelijk gerecht
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Othello op 26 januari 2011 om 16u03
Vandaag gemaakt, lekker maar wel een beetje zwaar. Heb er genoeg peper opgedaan voor de smaak, de kids hebben er parmezaan opgestrooid.
Hoeveel sterren geef jij dit recept?