Recept 35*** (2 stemmen)

Tagliatelli met kip in champignon/porto saus

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pasta:
  2. Kook de pasta tot al dente (niet platgekookt!!)
  3. Saus:
  4. Snijd de kipfilets in blokjes en bak aan in wat boter. Doe de stukjes kip uit de pan en bak in hetzelfde aanbaksel de champignons aan. Wanneer champignons gaar, voeg de porto toe. Doe dit naar smaak. Wanneer porte ingekookt, voeg de room toe. kruid dit alles met peper en zout, voeg de patrelle en de bouillon toe. Proef van uw saus en zo nodig bijkruiden.
  5. Voeg de kippenblokjes opnieuw toe en laat even sudderen.
  6. Waneer alles goed ingedikt voe de tagliatelli toe en helemaal op het laatste voegt u de peterselie toe voor een frisse smaak bij dit toch wel zware gerecht :)
  7. U bent klaar om op te dienen!

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door boostybumper op 12 september 2012 om 19u31

zeker eens proberen, het is de moeite waard :)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie