Recept 35*** (4 stemmen)

Tagliatelli met kip en boschampignons

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Hoofdgerechtjes

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de kipfilets in kleine reepjes. Smelt de solo en de olie in een hoge pan en bak het vlees tot het goudbruin wordt. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd intussen de champignons in schijfjes en voeg ze bij het vlees. Bak het spek knapperig en voeg het ook bij het vlees. Giet de wijn bij het vlees samen met de geperste knoflook. Laat alles zachtjes stoven en laat het vocht tot de helft verdampen.
  3. Fruit de uitjes in wat boter gedurende 5 minuten op een zacht vuur en voeg ze bij het gerecht. Doe de room erbij en laat nog 2 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met pezo. Als de pasta gaar is, giet af en doe er de saus bij.
  4. Werk de borden af met de Parmezaanse kaas en gesnipperde marjolein.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?