Tagliatelli met gerookte zalm in kruidenroom

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Deegwaren koken in zoutwater + 2 eetlep olie
  2. Afgieten, even koud water doorspoelen, terug opstoven met klont roomboter
  3. Spaghettikruiden naar smaak
  4. De sjalot glanzig laten stoven in boter, ev wat water toevoegen (niet bruin bakken)
  5. Wijn toevoegen en wat laten inkoken
  6. De room en nog even zachtjes laten sudderen
  7. Zalm toevoegen en direct opdienen op verwarmd bord
  8. ev stokbrood en zeker glaasje wijn niet vergeten
  9. smakelijk

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Marcvp op 17 september 2018 om 12u38

4,5

Hoeveel sterren geef jij dit recept?