Altijd weten wat je gaat eten?
Tagliatelli met gerookte zalm in kruidenroom
Bereidingswijze
- Deegwaren koken in zoutwater + 2 eetlep olie
- Afgieten, even koud water doorspoelen, terug opstoven met klont roomboter
- Spaghettikruiden naar smaak
- De sjalot glanzig laten stoven in boter, ev wat water toevoegen (niet bruin bakken)
- Wijn toevoegen en wat laten inkoken
- De room en nog even zachtjes laten sudderen
- Zalm toevoegen en direct opdienen op verwarmd bord
- ev stokbrood en zeker glaasje wijn niet vergeten
- smakelijk
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Marcvp op 17 september 2018 om 12u38
4,5
Hoeveel sterren geef jij dit recept?