Recept 35*** (2 stemmen)

tagliatelli met gehakt en gele currysaus

Dit is een recept van

tijd
50 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Men neme een grote kookpot, boter erin, ajuin aanstoven en gehakt mee rul aanbakken. Kruiden met peper en zout. De in kleine blokjes gesneden groene paprika, de fijn gesneden champignons en de gehakte peterselie aan het gehakt toevoegen. Dit alles 30 min laten sudderen op een zacht vuurtje. De hele zak sojascheuten toevoegen en nog 5 min laten pruttelen. Kook de tagliatelli zoals op de verpakking staat, en maak de currysaus van de drie zakjes. Verse currysaus mag natuurlijk ook!!!!! Serveren : neem een groot diep bord, leg de tagliatelli mooi in het midden, schep het gehaktmengsel erop en werk af met goed wat currysaus Versier met een paar blaadjes dagon.
  2. DIT GAAT ZEKER IN DE SMAAK VALLEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?