Recept 25** (5 stemmen)

tagliatelli met cordon-bleu en verse champignonssaus

Dit is een recept van

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. kook water met snuifje zout en olijfolie
  2. voeg pasta toe
  3. voeg boter in een pan en laat goed bruin worden.
  4. bak champignons
  5. bak ook ondertussen de cordon-bleu
  6. als champignons gebakken zijn en pasta en vlees is klaar
  7. voeg je beetje room bij de champignons en peper en zout
  8. laat wat indikken.
  9. schik op een bord de pasta en cordon-bleu en overgiet de pasta met de saus
  10. dit is een gemakkenlijk en lekker recept na een drukke werkdag

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?