Recept 05 (0 stemmen)

Tagliatelle met zeevruchten

Dit is een recept van

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing koken.
  2. Uien en knoflook pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten en uien en knoflook 5 min. zachtjes bakken.
  3. Gepelde tomaten, azijn, suiker en 2/3 van olijven toevoegen en alles 5 min. op hoog vuur laten inkoken.
  4. Fruits de mer erdoor roeren en nog 1 min. verwarmen.
  5. Met zout en peper op smaak brengen.
  6. Tagliatelle over vier borden verdelen, tomatensaus erover schenken.
  7. Met rest van olijven garneren.
  8. Lekker met groene salade.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie