Ingrediënten voor 4 personen
- 250 gr tagliatelle
- 1 courgette
- 300 gr schotse zalm
- 2 el olijfolie
- 1 bakje philadelphia basilicum light (185gr, roomkaas)
- 25 gr bieslook, fijngesneden
- 1 citroen
Bereidingswijze
- - kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking
- - snijd intussende courgette en de zalm in blokjes van 1 cm
- - verhit de olie in een antiaanbakpan en bak de courgetteblokjes 2 min, voeg de zalmblokjes toe en bak 1 min mee
- - blus af met 100 ml van het kookvocht uit de pan met pasta
- - voeg de roomkaas toe, zet het vuur uit en laat de roomkaas smelten
- - meng de bieslook erdoor
- - giet de pasta af en meng met de saus, breng op smaak met citroensap en peper en zout
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?