Tagliatelle met zalm

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. - kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking
  2. - snijd intussende courgette en de zalm in blokjes van 1 cm
  3. - verhit de olie in een antiaanbakpan en bak de courgetteblokjes 2 min, voeg de zalmblokjes toe en bak 1 min mee
  4. - blus af met 100 ml van het kookvocht uit de pan met pasta
  5. - voeg de roomkaas toe, zet het vuur uit en laat de roomkaas smelten
  6. - meng de bieslook erdoor
  7. - giet de pasta af en meng met de saus, breng op smaak met citroensap en peper en zout

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?