tagliatelle met tomatensaus, kappertjes, en gandaham

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. fruit 1 sjalot en 2 teentjes look in een flinke scheut olijfolie. Voeg wat tijm en rozemarijn toe. Snij 8 tomaten in stukken en voeg ze toe. Breng aan de kook en kruid met peper, zout en oregano. Laat 45 minuten pruttelen zonder deksel. Verwijder de takjes kruiden en mix de saus.
  2. SNij de gandaham in reepjes en bak ze kort aan in olijfolie. Kook 400 gr tagliatelle en giet ze af.
  3. Meng de tagliatelle met de saus, 2 EL kappertjes en de ham. Werk af met fijngesneden lente-uitjes en schilfers manchego.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?