Recept 05 (0 stemmen)

tagliatelle met tomatensaus, kappertjes, en gandaham

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

PASTA

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. fruit 1 sjalot en 2 teentjes look in een flinke scheut olijfolie. Voeg wat tijm en rozemarijn toe. Snij 8 tomaten in stukken en voeg ze toe. Breng aan de kook en kruid met peper, zout en oregano. Laat 45 minuten pruttelen zonder deksel. Verwijder de takjes kruiden en mix de saus.
  2. SNij de gandaham in reepjes en bak ze kort aan in olijfolie. Kook 400 gr tagliatelle en giet ze af.
  3. Meng de tagliatelle met de saus, 2 EL kappertjes en de ham. Werk af met fijngesneden lente-uitjes en schilfers manchego.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie