Tagliatelle met spekjes en room

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de tagliatelle al dente in ruim gezouten water zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Doe ondertussen de eierdooiers in een kom en roer ze los met de room, het bouillonpoeder en de gehakte peterselie (hoeveelheid naar eigen smaak), kruid met pezo.
  3. Verhit 1 el solo in een koekenpan en bak hierin de spekreepjes knapperig.
  4. Giet de tagliatelle af, doe terug in de kookpot en roer de spekblokjes met braadvocht door de pasta.
  5. Roer het ei-roommengsel onder de pasta.
  6. Verdeel de pasta over 4 warme diepe pastaborden en serveer met geraspte Parmezaan, gehakte peterselie en een stukje vers stokbrood.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door johnny133 op 08 oktober 2018 om 14u45

Ik heb het ook gemaakt,lekker

Hoeveel sterren geef jij dit recept?