Recept 45**** (5 stemmen)

Tagliatelle met spekjes en room

Dit is een recept van

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de tagliatelle al dente in ruim gezouten water zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Doe ondertussen de eierdooiers in een kom en roer ze los met de room, het bouillonpoeder en de gehakte peterselie (hoeveelheid naar eigen smaak), kruid met pezo.
  3. Verhit 1 el solo in een koekenpan en bak hierin de spekreepjes knapperig.
  4. Giet de tagliatelle af, doe terug in de kookpot en roer de spekblokjes met braadvocht door de pasta.
  5. Roer het ei-roommengsel onder de pasta.
  6. Verdeel de pasta over 4 warme diepe pastaborden en serveer met geraspte Parmezaan, gehakte peterselie en een stukje vers stokbrood.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?