Recept 05 (0 stemmen)

TAGLIATELLE MET SINT JACOBSVRUCHTEN EN GROENE ASPERGES

Dit is een recept van

tijd
50 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de sint jakobsvruchten kruisvormig in, bak ze 2 minuten op een hevig vuur, in 2 el olijfolie. kruid met peper en zout. hou ze warm onder aluminiumfolie
  2. laat in dezelfde pan de boter smelten. Doe er de rest van de olijfolie bij. Bak de asperges en de lente-uitjes 8 tot 10 minuten in de hete vetstof. Kruid met peper en zout. Zet even aan de kant
  3. blus de pan met de wijn en laat tot 1/3 inkoken. Breng op smaak met limoensap. Leg de sint-jacobsvruchten en de groenten in de wijnsaus. Laat alles 5 minuten doorwarmen.
  4. Kook de tagliatelle beetgaar in gezouten water met wat olijfolie. Giet af. verdeel de pasta over de borden. leg er de zeevruchten en de groenten bij . lepel wat saus op de pasta en serveer.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie