Tagliatelle met schelpjes

4 (4)
15 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de Solo zachtjes smelten in een grote pan.
  2. Knijp het teentje knoflook uit in de Solo.
  3. Laat schelpjes in de pan glijden en stoof 1 à 2 minuten tot de schelpjes open zijn.
  4. Kruid met peper en een weinig zout.
  5. Giet de Solo Crèmefine Licht over de schelpen en laat kort inkoken.
  6. Kook ondertussen de tagliatelle beetgaar.
  7. Enkele minuten volstaan.
  8. Stort de uitgelekte tagliatelle in een diep bord en schik de schelpen rondom.
  9. Overgiet met de roomsaus en versier met blaadjes basilicum.
  10. Bestrooi met Parmezaanse kaas.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Anita Ramont_2 op 13 november 2012 om 07u22

lekker bedankt

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?