tagliatelle met scampi in kervelsaus

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. leg de diepgevroren scampi 2 minuten in een kom heet water zodat u ze gemakkelijk kan pellen Verwijder het darmkanaal. Schraap met een aardappelmesje krullen van de pecorino
  2. breng lichtgezouten water aan de kook en kook er de pasta in gaar gedurende 8 à 9 minuten. Giet af en hou warm.
  3. Smelt de boter in de pan en bak er de sjalot glazig in. Voeg de scampi toe en laat 2 minuten bakken.
  4. Voeg de bloem toe en laat even al roerend drogen op het vuur. giet er al roerend de Alpro soya over en voeg de diepgevroren kervel toe. Laat 2 à 3 minuten opwarmen. Kruid met kruidentuiltje, peper en zout.
  5. Meng de scampisaus door de pasta en serveer in diepe borden. Bestrooi met pecorinokrullen

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?