Recept 35*** (6 stemmen)

Tagliatelle met rundvlees, wortel en witte selder

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking. Pel en versnipper de ui. Snijd de wortel in reepjes en de witte selder in plakjes. Hak de peterselie fijn.
  2. Verwarm de vloeibare margarine in een koekenpan en bak de rundvleesreepjes goudbruin. Doe er vervolgens de ui, de winterwortel en de witte selder bij en roer de groenten goed om. Voeg dan de pastasaus toe en laat de saus 8 tot 10 minuten zachtjes pruttelen.
  3. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop. Garneer het gerecht met wat fijngesneden peterselie.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?