Recept 15* (1 stem)

Tagliatelle met rode pepertjes & paprikasaus, zachte kaas en walnoten

Dit is een recept van

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de tagliatelle af. Verwarm de pastasaus. Verdeel de roomkaas in kleine stukjes. Hak de peterselie fijn.
  2. Meng de tagliatelle met de pastasaus. Verdeel de tagliatelle over 2 warme diepe borden. Strooi de stukjes kaas, de peterselie en de walnoten erover. Serveer de salade erbij.
  3. * Groene salade met peer: schil een peer en snijd het vruchtvlees in stukjes. Meng ze met ca. 100 g groene salade. Besprenkel de salade met 1 el Bertolli Olijfolie Classico en 1½ tl balsamicoazijn. Bestrooi de salade met wat zout en peper.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?