Recept 55***** (3 stemmen)

Tagliatelle met rivierkreeftjes en groene groenten in kruidenroomsaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vis

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de tagliatelle volgens de bereidingswijze op de verpakking beetgaar.
  2. Kook ondertussen de bloemkoolroosjes en doperwtjes ca. 5 minuten in kokend water. Verwarm de roomkaas en vloeibare Solo in een steelpannetje op laag vuur. Voeg hier de fijngehakte kruiden en rivierkreeftjes aan toe.
  3. Schep de uitgelekte groenten en de roomsaus door de pasta.

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 16 oktober 2009 om 13u58

Probeer met ongeveer 150g rivierkreeftjes en voeg de zalmsnippers net voor het opdienen toe zodat de vis niet uitdroogt. Smakelijk!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie