Tagliatelle met pittige ham en tomaat

Zomers pastagerecht, snel klaar en erg lekker. Kan ook enkele dagen bewaard worden in de koelkast en koud gegeten worden.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bak de ham in een grote pan 5 min in olijfolie . Snij de tomaten in blokjes
  2. Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking
  3. Voeg bij de ham de Boursin cuisine toe, laat even inkoken
  4. Giet de tagliatelle af en meng met de Boursin en de ham in de pan. Kruid met peper en zout. De ham is normaal gezien al zout genoeg, kruid naar wens met peper. Voeg ook de tomaten toe. Goed mengen.
  5. Werk af met bieslook, serveer in voorverwarmde borden, smakelijk !

Tip

Om het nog zuiderser te maken, kan ook andere kruiden zoals basilicum toevoegen. Het gerecht kan je gerust enkele dagen in de koelkast bewaren en ook koud opeten. Meng in dat geval enkele geuten olijfolie door de pasta om ze terug 'fris' te maken

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?