Tagliatelle met lentegroenten

Tagliatelle met lentegroenten

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de groene asperges in vieren. Kook de tagliatelle zoals staat aangegeven op de verpakking.
  2. Verhit ondertussen 2 eetlepels vloeibare margarine in een koekenpan en bak hierin de asperges goudbruin. Voeg 200 ml water toe en breng dit aan de kook. Voeg vervolgens de Aspergecrème soep toe en breng dit opnieuw aan de kook. Meng het geheel goed door.
  3. Voeg als laatste de doperwten, de kerstomaten en de peterselie toe en laat het nog 4 minuten zachtjes doorkoken. Serveer de saus over de gekookte tagliatelle.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?