Recept 35*** (1 stem)

Tagliatelle met lekkers uit de zee

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pel de garnalen of scampi tot aan het staartje, verwijder het zwarte darmkanaal.
  2. Snij de visfilet in blokjes.
  3. Spoel de St. Jacobsvruchten, de garnalen en de visfilet, dep droog met keukenpapier.
  4. Maak de lente-uitjes schoon en snij ze in ringen.
  5. Pel en snipper de knoflook.
  6. Kook de tagliatelle beetgaar in ruim gezouten water.
  7. Fruit ondertussen de knoflook en lente-uitjes glazig in een klontje gesmolten solo, voeg de vis, St. Jacobsvruchten, garnalen en de saffraan toe en bak even mee.
  8. Schenk er de visfumet bij en laat 1 tot 2 minuten sudderen, breng op smaak met pezo.
  9. Voeg nu een scheutje Noilly Prat en het citroensap toe, laat nog 1 minuutje verder sudderen.
  10. Giet de tagliatelle af, laat goed uitlekken.
  11. Hussel de tagliatelle door het visgerecht.
  12. Dien op in zeer warme diepe pastaborden en bestrooi met de snippers bieslook.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie