Recept 55***** (2 stemmen)

Tagliatelle met kip

Dit is een recept van

tijd
50 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Borstel de champignons droog proper en snij ze in plakjes.
  2. Ontvel een ontpit de tomaten en snij in blokjes.
  3. Kruid de kipfilets met pezo en een weinig paprikapoeder.
  4. Verhit wat olie in een antikleefpan en bak hierin de kipfilets, ongeveer 20 minuten.
  5. Haal ze uit de pan en hou warm onder aluminiumfolie.
  6. Doe de champignons in dezelfde pan en bak ze 3 minuten op een hevig vuur.
  7. Voeg de tomatenblokjes toe en blus met de wijn.
  8. Laat tot de helft inkoken en voeg dan de room toe, breng op smaak met pezo en paprikapoeder.
  9. Snij de kipfilets in dunne plakken en voeg ze toe aan de champignonsaus, hou warm op een zacht vuur.
  10. Kook de pasta in ruim gezouten water al dente, zoals aangegeven op de verpakking.
  11. Giet de pasta af, verdeel over warme pastaborden en nappeer met de kip en saus.
  12. Versier met een plukje kervel of koriander.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie