Altijd weten wat je gaat eten?
Tagliatelle met kip en spinazie
Bereidingswijze
- Ontdooi de spinazie zoals vermeld op de verpakking.
- Snijd de kipfilet in reepjes.
- Snipper de ui fijn.
- Kruid de kipreepjes met paprikapoeder en pezo, bak ze aan in een scheut olijfolie en een eetlepel solo.
- Voeg de ui en de spekreepjes toe en laat kort meebakken.
- Meng de spinazie met de kipmengeling, doe de kruidenkaas erbij, laat alles goed samensmelten. Afkruiden met pezo naar eigen smaak.
- Kook de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Giet de pasta af.
- Dresseer de pasta in diepe warme pastaborden, schenk er de saus en kippenreepjes over.
- Dien op met gemalen gruyère.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door LisaD op 22 oktober 2014 om 23u59
Dit was een gemakkelijk receptje die tegelijkertijd zeer lekker was!
Hoeveel sterren geef jij dit recept?