Ingrediënten voor 4 personen
- 400 gr tagliatelle
- 1 groot pak diepvriesspinazie met room
- 1 potje kruidenkaas naar eigen smaak
- 1 ui
- 2 grote enkele kip- of kalkoenfilets
- 200 gr gezouten spekblokjes
- solo, bakken en braden
- olijfolie
- geraspte gruyère
- paprikapoeder
- peper&zout (pezo)
Bereidingswijze
- Ontdooi de spinazie zoals vermeld op de verpakking.
- Snijd de kipfilet in reepjes.
- Snipper de ui fijn.
- Kruid de kipreepjes met paprikapoeder en pezo, bak ze aan in een scheut olijfolie en een eetlepel solo.
- Voeg de ui en de spekreepjes toe en laat kort meebakken.
- Meng de spinazie met de kipmengeling, doe de kruidenkaas erbij, laat alles goed samensmelten. Afkruiden met pezo naar eigen smaak.
- Kook de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Giet de pasta af.
- Dresseer de pasta in diepe warme pastaborden, schenk er de saus en kippenreepjes over.
- Dien op met gemalen gruyère.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door LisaD op 22 oktober 2014 om 23u59
Dit was een gemakkelijk receptje die tegelijkertijd zeer lekker was!
Hoeveel sterren geef jij dit recept?