Recept 45**** (4 stemmen)

Tagliatelle met kip en rode curry

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de kip in reepjes. Verhit een flinke scheut arachideolie in de wok op hoog vuur en roerbak de fijngehakte sjalotjes en de geperste look 3 min. Lepel de currypasta erbij en roerbak 2 min. Schep de kip in de wok en roerbak 3 min. Giet er de vissaus, de suiker, de kokosmelk, het limoensap en de bouillon bij en laat de saus 5 min sudderen. Breng op smaak met flink wat peper. Kook de tagliatelle beetgaar en laat ze goed uitlekken. Roer er wat arachideolie door om kleven te vermijden. Schep de pasta op broden, giet er de saus met kip over en garneer met fijngehakte koriander.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Keukenfanaat op 22 maart 2011 om 15u08

zeer lekker gerechtje ; ik heb het wel een beetje aangepast : ik heb de bouillon weggelaten gezien anders te zout (persoonlijke smaak) ; suiker heb ik ook niet bijgedaan (staat trouwens niet bij de ingrediënten). Ik serveer het met rijst.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie