Recept 45**** (1 stem)

Tagliatelle met kalkoen-roomsaus en paprika

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de tagliatelle al dente in ruim gezouten water, volg de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Kruid de kalkoenfilets met pezo en snijd ze in blokjes.
  3. Bak de kalkoenblokjes goudbruin in de olie in een anti-kleefpan.
  4. Voeg de paprika toe en laat die ± 2 minuten meebakken; schep af en toe om.
  5. Roer de room en de gorgonzola erdoor en laat alles goed doorwarmen.
  6. Voeg ook de bosui en de tuinkruiden toe.
  7. Serveer de pasta in diepe warme pastaborden, en schep de kalkoensaus over de pasta.
  8. Wat drinken wij hierbij: een rode Barbera d'Asti, of een Bardolino, zelfs een witte Pinot Bianco of een Pinot Grigio of een chardonnay.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?