Ingrediënten voor 4 personen
- 3 wit van prei
- 150 g beenham in blokjes
- 600 g verse tagliatelle
- 200 gr geschaafde parmezaan
- 2 dl room
- bussel Flandria-peterselie
- geutje olijfolie
- peper van de molen
Bereidingswijze
- Kook de tagliatelle zoals aangeduid op de verpakking. Snijd de prei in kleine stukjes. Giet een beetje olijfolie of boter in een pan of wok.
- Bak de prei op een constant vuur en voeg op het einde de geraspte ham toe. Doe vervolgens de culinaire room erbij en laat nog 1 à 2 minuten sudderen. Hak de peterselie fijn.
- Giet de bereiding over de tagliatelle en werk af met de geraspte kaas en de fijngehakte peterselie.
- Voeg peper toe naar eigen smaak.
- Aarzel niet om deze bereiding te gratineren voor nog meer smaak.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?