Tagliatelle met ham- of kalkoenblokjes en groene pesto

Ingrediënten voor 2 personen

  • 250 gr tagliatelle
  • 100 gr ham- of kalkoenblokjes
  • 2 stuks sjalot
  • 1/2 glas witte wijn
  • 2 eetleples groene pesto
  • 200 ml room
  • 8 blaadjes basilicum
  • 25 gr bakboter

Bereidingswijze

  1. Smelt de bakboter in de pan en voeg daarbij de gesnipperde sjalotjes.Zet ondertussen het water op voor de tagliatelle en laat deze koken volgens het aantal minuten op de verpakking.
  2. Voeg de ham- of kalkoenblokjes bij de sjalotjes en laat deze even meebakken.Blussen met de witte wijn.
  3. Laat heel even wat inkoken en voeg de groene pesto toe.
  4. Flink kruiden met peper en zout en voeg de room toe.Laat de saus nog even doorkoken.
  5. Giet de beetgare tagliatelle af en doe de saus erbij.Even doorroeren.
  6. Presenteer in een groot pastabord en garneer met een paar blaadjes basilicum.
  7. Mmmmmm...lekker

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?