Recept 05 (0 stemmen)

Tagliatelle met ham- of kalkoenblokjes en groene pesto

Dit is een recept van

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Smelt de bakboter in de pan en voeg daarbij de gesnipperde sjalotjes.Zet ondertussen het water op voor de tagliatelle en laat deze koken volgens het aantal minuten op de verpakking.
  2. Voeg de ham- of kalkoenblokjes bij de sjalotjes en laat deze even meebakken.Blussen met de witte wijn.
  3. Laat heel even wat inkoken en voeg de groene pesto toe.
  4. Flink kruiden met peper en zout en voeg de room toe.Laat de saus nog even doorkoken.
  5. Giet de beetgare tagliatelle af en doe de saus erbij.Even doorroeren.
  6. Presenteer in een groot pastabord en garneer met een paar blaadjes basilicum.
  7. Mmmmmm...lekker

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?