Recept 05 (0 stemmen)

Tagliatelle met groentjes die op moesten

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

VIEF MET VIS

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Tja, in de koelkast een halve paprika, champignons en een flink stuk prei en een rood pepertje schreeuwden om verwerking en zo deden we dat dus.......
  2. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de knoflook met de peper , ui, paprika en prei een minuut of 5..
  3. Voeg de wijn toe en laat deze voor de helft inkoken.
  4. Snijd intussen de tomaten in kwarten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
  5. Bak in een andere pan de stukjes of plakje champignons.
  6. Voeg de tomaat de champignons toe en bestrooi met peper en zout en de Italiaanse kruiden., Leg de met zout en peper bestrooide zalm in het groentemengel en laat deze mooi garen..
  7. Kook ondertussen de tagliatelle volgens de beschrijving op de verpakking gaar in een groente bouillonblokje.
  8. Giet de pasta af en verdeel over 2 borden, daarop de groentjes en dan de zalm. Strooi er de peterselie over.
  9. Heel lekker en.... mooi alle restjes op.

Bron: Eigen recept en foto

Tip

Vervang de zalmfilet door 500 g grote garnalen (vers of diepvries). Bak de garnalen in 5-6 min. gaar.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie