tagliatelle met groentensliertjes, spek en ricotta

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Courgette schillen , zaadlijsten verwijderen, in fijne reepjes snijden met dunschiller of kaasschaaf.
  2. Wortels ook schillen en ook in tagliatelle snijden met dunschiller.
  3. Water aan de kook brengen, gaat super snel met snelkoker. zout toevoegen. tagliatelle koken volgens verpakking 6-8 minuten, laatste 2 minuten wortels toevoegen, laatste minuut courgette toevoegen.
  4. Intussen spek krokant bakken, ricotta onder vermengen, eventueel iets verdunnen met water, op zacht vuurtje opwarmen. op smaak brengen met peper en zout.
  5. Tagliatelle afgieten , basilicumblaadjes vermengen met kaasmengsel en onder pasta roeren, nog een scheutje olijfolie toevoegen en nog eens goed door roeren.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?