Ingrediënten voor 2 personen
- 200 gram (volkoren) tagliatelle
- 60 gram walnoten
- 250 gram wokgroentenmix
- 1 el olijfolie
- peper en zout
- 1 blik tomatenblokjes
- 1 glas witte wijn
- parmezaanse kaas of andere gemalen kaas
Bereidingswijze
- kook de tagliatelle gaar. Hak de noten fijn en rooster ze 1à2 minuten in een droge wokpan. Haal uit de wok en hou apart
- verhit de olie in de pan en roerbak daarin de groentemix gedurende 2 à 3 minuten. Voeg de tomatenblokjes en de witte wijn toe. Kruid met peper en zout. Laat de saus 3 à 4 minuten sudderen
- Giet de tagliatelle af en verdeel de saus over de pasta. Strooi de noten erover. Werk af met Parmezaanse of andere gemalen kaas
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?