Tagliatelle met geroosterde paprika & courgettesaus en tonijn

0 (0)
15 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de tagliatelle af. Verdeel de tonijn in stukjes.
  2. Verwarm de pastasaus. Voeg de tonijn toe en verwarm nog 2 min. Snijd de blaadjes basilicum in reepjes. Meng de tagliatelle met de saus.
  3. Verdeel de tagliatelle over 2 warme diepe borden en bestrooi het gerecht met de basilicum. Serveer de salade erbij.
  4. * Gemengde salade met rucola: besprenkel ca. 80 g gemengde salade met rucola met 1 el Bertolli Olijfolie Classico en 1½ tl balsamicoazijn. Bestrooi de salade met wat zout en peper en eventueel met nog wat croutons.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?