Recept 05 (0 stemmen)

Tagliatelle met gemengde paddestoelen, bosui en parmezaanse kaas

Dit is een recept van

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de pasta beetgaar in 1,5 liter water en 3 Knorr Bouillonketeltjes Groenten.
  2. Giet de pasta af en meng met de groene pesto.
  3. Maak ondertussen de paddestoelen schoon en pel en snipper het sjalotje.
  4. Verwarm een wok op hoog vuur, voeg de olie toe en roerbak de paddestoelen samen met het uitgeperste teentje knoflook en het sjalotje enkele minuten.
  5. Schep de paddestoelen uit de pan en doe in een kom.
  6. Snijd de pijpajuintjes in ringetjes, hak de bladpeterselie fijn en rasp de parmezaanse kaas.
  7. Voeg dit, samen met de pasta toe aan de paddestoelen en meng goed door.
  8. Serveer in diepe schaaltjes.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?