Recept 45**** (2 stemmen)

Tagliatelle met gamba’s en radicchio in een roomsaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Pasta

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de radicchio en de ijsbergsla in dunne repen. Kook de pasta ‘al dente’ volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verwarm de Gentile extra vergine olijfolie in een wok en roerbak de gamba’s met de repen radicchio en ijsbergsla ongeveer 5 minuten. Blus met de cognac en laat de alcohol verdampen. Giet er vervolgens de kookroom bij en breng de saus op smaak met zout en peper.
  3. Meng de pasta met de saus en serveer het gerecht in een grote schaal.

Ingrediëntenvoor 4 personen

  • 350 gram tagliatelle
  • 4 eetlepels Bertolli Gentile extra vergine olijfolie
  • 600 gram gamba's
  • 300 gram radicchio
  • 300 gram ijsbergsla
  • 1 klein glaasje cognac
  • 150 ml kookroom
  • zout en peper uit de molen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?