Tagliatelle met gamba’s à la plancha

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Ontdooi de gamba’s en chartreer ze (verwijder de pel en het darmkanaal).
  2. Snij de venkel, uien, look en pijpajuinen zeer fijn en bak ze aan in de pan met wat Solo Vloeibaar.
  3. Blus met het sinaasappelsap en voeg op het einde wat kerstomaten toe.
  4. Kook de tagliatelle beetgaar in ruim water en 2 bouillonblokjes Knorr Finesse Pasta & Rijst.
  5. Bak de gamba’s in de pan in wat Solo Vloeibaar. Zet de dampkap uit en flambeer met de grappa.
  6. Voeg er de Solo Crèmefine Cuisine aan toe en kruid goed af met peper en zout.
  7. Meng de gebakken groenten met de pasta en de gamba’s. Voeg er de fijngehakte dille aan toe.
  8. Werk af met een takje dille en een beetje olijfolie.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?