Recept 05 (0 stemmen)

Tagliatelle met gamba’s à la plancha

Dit is een recept van

tijd
70 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Ontdooi de gamba’s en chartreer ze (verwijder de pel en het darmkanaal).
  2. Snij de venkel, uien, look en pijpajuinen zeer fijn en bak ze aan in de pan met wat Solo Vloeibaar.
  3. Blus met het sinaasappelsap en voeg op het einde wat kerstomaten toe.
  4. Kook de tagliatelle beetgaar in ruim water en 2 bouillonblokjes Knorr Finesse Pasta & Rijst.
  5. Bak de gamba’s in de pan in wat Solo Vloeibaar. Zet de dampkap uit en flambeer met de grappa.
  6. Voeg er de light room aan toe en kruid goed af met peper en zout.
  7. Meng de gebakken groenten met de pasta en de gamba’s. Voeg er de fijngehakte dille aan toe.
  8. Werk af met een takje dille en een beetje olijfolie.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?