Tagliatelle met gamba’s à la plancha

Van deze tagliatelle met gamba's is iedereen onder de indruk: de venkel en het sinaasappelsap geven de pasta een verrassende smaak.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Ontdooi de gamba’s en chartreer ze (verwijder de pel en het darmkanaal).
  2. Snij de venkel, uien, look en pijpajuinen zeer fijn en bak ze aan in de pan met wat Solo Vloeibaar.
  3. Blus met het sinaasappelsap en voeg op het einde wat kerstomaten toe.
  4. Kook de tagliatelle beetgaar.
  5. Bak de gamba’s in de pan in wat Solo Vloeibaar Light. Zet de dampkap uit en flambeer met de grappa.
  6. Voeg er de Solo Crèmefine Licht aan toe en kruid goed af met peper en zout.
  7. Meng de gebakken groenten met de pasta en de gamba’s. Voeg er de fijngehakte dille aan toe.
  8. Werk af met een takje dille en een beetje olijfolie.

Tip

Roer goed als je de pasta kookt voor je tagliatelle met gamba's: zo plakt er niets aan de bodem van je kookpot.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door testerdetester op 02 juli 2015 om 17u11

Om the smullen!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?