Recept 05 (0 stemmen)

Tagliatelle met champignons en boursinkaas

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

PASTA

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. 1.Maak de pasta klaar zoals de verpakking vermeld met een scheutje olie en een snuifje zout
  2. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan en bak de ui en de knoflook. Voeg de paddestoelen, wijn en de helft van de bieslook toe. Laat 2 minuten koken en roer er de Boursinkaas en room onder. kruid met peper en zout. Roer tot de mengeling warm is.
  3. Giet de pasta af, voeg bij de pan en meng. Garneer met de overgebleven bieslook.

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door sandras_1 op 22 februari 2009 om 00u12

Inderdaad wanneer en waar moet de bloem en de spinazie en de 2 eieren erbij? !!! GOED GEZIEN BRITA Daarom nog geen *****gekregen ? Jammer voor krisb,maar wel zeer goed van dit op te merken en door te geven, zodat dit kan aangepast worden,missen is menselijk he. Wie niks doet zal niks...

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie