Recept 55***** (1 stem)

Tagliatelle Genovese met spinazie, pijnboompitten, rauwe ham en ricotta

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Mmmm

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Verhit ondertussen de olijfolie in een ruime hapjespan of wok en bak de spinazie op een hoog vuur gedurende 3 min. Voeg de pijnboompitten toe en bak 1 min. mee. Voeg de tagliatelle en de pesto toe en verwarm het geheel goed door. Schep de pasta op 4 warme grote borden, leg op elk een opgerold plakje rauwe ham en schep daarop een lepel ricotta. Bestrooi met nog wat zout en (versgemalen) peper en besprenkel eventueel met nog wat olijfolie.
Tip

Tip: bestrooi met wat kleine blaadjes verse basilicum.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie